Перейти до вмісту
DirtyRoulette » Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Нашу Політику конфіденційності було востаннє оновлено та опубліковано 1 липня 2020 року.

Він регулює умови конфіденційності нашого Веб-сайту, розміщеного за адресою DirtyRoulette. Будь-які терміни, написані великими літерами, не визначені в нашій Політиці конфіденційності, мають значення, як зазначено в наших Умовах використання, доступних за адресою https://dirtyroulette.one/terms-and-conditions/

Ваша конфіденційність

DirtyRoulette дотримується всіх вимог законодавства для захисту вашої конфіденційності. Наша Політика конфіденційності – це юридична заява, яка пояснює, як ми можемо збирати інформацію від вас, як ми можемо ділитися вашою інформацією та як ви можете обмежити наш обмін вашою інформацією. У нашій Політиці конфіденційності ви побачите терміни, написані великими літерами. Ці терміни мають значення, як описано в розділі «Визначення» нижче.

визначення

«Неособиста інформація» — це інформація, яка не дозволяє ідентифікувати вашу особу та яку ми збираємо автоматично, коли ви заходите на наш веб-сайт за допомогою веб-браузера. Він також може містити загальнодоступну інформацію, якою ви та інші ділитеся.

«Інформація, що дозволяє ідентифікувати особу» — це закрита інформація, яка дозволяє ідентифікувати вашу особу та отримана для того, щоб ми могли надавати вам її на нашому Веб-сайті. Особиста інформація може містити таку інформацію, як ваше ім’я, адреса електронної пошти та іншу пов’язану інформацію, яку ви надаєте нам або яку ми отримуємо про вас.

Інформація, яку ми збираємо

Як правило, ви контролюєте обсяг і тип інформації, яку ви надаєте нам під час використання нашого веб-сайту.

Як відвідувач ви можете переглядати наш веб-сайт, щоб дізнатися більше про наш веб-сайт. Ви не зобов’язані надавати нам будь-яку особисту інформацію як відвідувач.

Зібрана комп’ютерна інформація

Коли ви використовуєте наш веб-сайт, ми автоматично збираємо певну комп’ютерну інформацію шляхом взаємодії вашого мобільного телефону або веб-браузера з нашим веб-сайтом. Така інформація зазвичай вважається неперсональною інформацією. Ми також збираємо:

  • Файли cookie – наш веб-сайт використовує файли cookie для ідентифікації розділів нашого веб-сайту, які ви відвідали. Файл cookie — це невеликий фрагмент даних, який зберігається на вашому комп’ютері або мобільному пристрої веб-браузером. Ми використовуємо файли cookie, щоб персоналізувати Вміст, який ви бачите на нашому Веб-сайті. Більшість веб-браузерів можна налаштувати на відключення використання файлів cookie. Однак, якщо ви вимкнете файли cookie, ви можете не мати доступу до функцій нашого веб-сайту належним чином або взагалі. Ми ніколи не розміщуємо особисту інформацію в файлах cookie.
  • Інструменти відстеження третіх сторін – ми також використовуємо інструменти відстеження третіх сторін для покращення продуктивності та функцій нашого веб-сайту. Ці сторонні інструменти відстеження призначені для збору лише неособистої інформації про використання вами нашого веб-сайту. Однак ви розумієте, що такі інструменти створюються та керуються сторонами поза нашим контролем. Таким чином, ми не несемо відповідальності за те, яка інформація фактично отримана такими третіми сторонами або як треті сторони використовують і захищають цю інформацію.
  • Ми використовуємо ремаркетинг із Google Analytics, щоб розміщувати вам рекламу на сторонніх сайтах після того, як ви відвідали наш сайт. Ми та наші сторонні постачальники, як-от Google, використовуємо власні файли cookie (наприклад, файли cookie Google Analytics) і сторонні файли cookie (наприклад, файли cookie DoubleClick), щоб інформувати, оптимізувати та показувати рекламу на основі ваших попередніх відвідувань нашого сайту.
  • Ви можете відмовитися від Google Analytics для медійної реклами та налаштувати рекламу Google Display Network, відвідавши сторінку налаштувань Google Ads. Google також рекомендує встановити додаток Google Analytics Opt-out Browser Add-on для вашого браузера. Розширення для веб-переглядача для вимкнення Google Analytics надає відвідувачам можливість заборонити збирання та використання їхніх даних Google Analytics.
  • Автоматична інформація – ми автоматично отримуємо інформацію з вашого веб-браузера або мобільного пристрою. Ця інформація включає назву веб-сайту, з якого ви зайшли на наш веб-сайт, якщо такий є, а також назву веб-сайту, на який ви прямуєте, коли залишаєте наш веб-сайт. Ця інформація також включає IP-адресу вашого комп’ютера/проксі-сервера, який ви використовуєте для доступу до Інтернету, ім’я вашого постачальника веб-сайту, тип веб-браузера, тип мобільного пристрою та операційну систему комп’ютера. Ми використовуємо всю цю інформацію для аналізу тенденцій серед наших користувачів, щоб допомогти покращити наш веб-сайт.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо отриману від вас інформацію таким чином:

  • Налаштування нашого веб-сайту – ми можемо використовувати інформацію, що дозволяє ідентифікувати особу, яку ви нам надаєте, разом із будь-якою комп’ютерною інформацією, яку ми отримуємо, щоб налаштувати наш веб-сайт.
  • Обмін інформацією з афілійованими особами та іншими третіми особами – ми не продаємо, не здаємо в оренду та іншим чином не надаємо вашу особисту інформацію третім сторонам у маркетингових цілях. Ми можемо надати вашу особисту інформацію афілійованим особам, які надають нам послуги щодо нашого веб-сайту (тобто платіжним компаніям, компаніям, що займаються розміщенням веб-сайтів тощо); такі афілійовані особи отримуватимуть лише інформацію, необхідну для надання відповідних послуг, і будуть зв’язані угодами про конфіденційність, що обмежують використання такої інформації.
  • Агрегація даних – ми зберігаємо за собою право збирати та використовувати будь-яку Неперсональну інформацію, зібрану під час використання вами нашого Веб-сайту, і агрегувати такі дані для внутрішньої аналітики, яка покращує наш Веб-сайт і Сервіс, а також для використання чи перепродажу іншим. Ваша особиста інформація жодного разу не включається до таких груп даних.
  • Розкриття інформації, передбачене законодавством. Ми можемо бути зобов’язані за законом розкрити вашу особисту інформацію, якщо таке розкриття (a) вимагається повісткою в суд, законом або іншим судовим процесом; (b) необхідні для надання допомоги посадовцям правоохоронних органів або державним правоохоронним органам; (c) необхідні для розслідування порушень або іншого забезпечення виконання наших Правових умов; (d) необхідні для захисту нас від судових позовів або претензій з боку третіх сторін, включаючи вас та/або інших Учасників; та/або (e) необхідні для захисту законних прав, особистої/нерухомої власності або особистої безпеки DirtyRoulette, наших Користувачів, співробітників і афілійованих осіб.

Захист конфіденційності вашої дитини

Наш Веб-сайт не призначений для використання особами віком до 13 років («Дитина»), хоча ми усвідомлюємо, що дитина може намагатися робити покупки через наш Веб-сайт. Ми не перевіряємо вік наших користувачів і не несемо жодної відповідальності за перевірку віку користувачів. Якщо ви є дитиною, будь ласка, запитайте дозвіл батьків або опікунів перед використанням нашого веб-сайту. Якщо ви є батьком або опікуном і вважаєте, що ваша дитина використовує наш веб-сайт, зв’яжіться з нами, щоб видалити обліковий запис вашої дитини; ми залишаємо за собою право попросити вас підтвердити ваші стосунки з дитиною, перш ніж задовольнити такий запит. Якщо ми виявимо, що Дитина створила обліковий запис на нашому веб-сайті, ми негайно видалимо обліковий запис, щойно це виявимо, ми не будемо використовувати інформацію з будь-якою метою та не розголошуватимемо інформацію третім особам. Однак, як батько такої Дитини, ви розумієте, що несете юридичну відповідальність за будь-які транзакції, створені Дитиною.

Інформація про ваші права на захист даних відповідно до Загального регламенту захисту даних (GDPR)

Для цілей цієї Політики конфіденційності ми є контролером даних вашої особистої інформації.

Якщо ви з Європейської економічної зони (ЄЕЗ), наша правова основа для збору та використання вашої особистої інформації, як описано в цій Політиці конфіденційності, залежить від інформації, яку ми збираємо, і конкретного контексту, в якому ми її збираємо. Ми можемо обробляти вашу особисту інформацію, оскільки:

  • Нам потрібно виконати договір з вами, наприклад, коли ви користуєтеся нашими послугами
  • Ви дали нам на це дозвіл
  • Обробка відповідає нашим законним інтересам і не переважає вашими правами
  • Для обробки платежів
  • Дотримуватись закону

Якщо ви є резидентом Європейської економічної зони (ЄЕЗ), ви маєте певні права на захист даних. За певних обставин ви маєте такі права щодо захисту даних:

  • Право на доступ, оновлення або видалення особистої інформації, яку ми маємо про вас
  • Право на виправлення
  • Право на заперечення
  • Право обмеження
  • Право на перенесення даних
  • Право відкликати згоду

Зверніть увагу, що ми можемо попросити вас підтвердити вашу особу, перш ніж відповідати на такі запити.

Ви маєте право поскаржитися в орган із захисту даних щодо збору та використання нами вашої особистої інформації. Для отримання додаткової інформації зверніться до місцевого органу захисту даних у Європейській економічній зоні (ЄЕЗ).

Примітка «Не продавайте мою особисту інформацію» для споживачів у Каліфорнії відповідно до Закону Каліфорнії про конфіденційність споживачів (CCPA)

Відповідно до CCPA споживачі Каліфорнії мають право:

  • Вимагати від компанії, яка збирає персональні дані споживача, розкриття категорій і конкретних частин персональних даних, які компанія зібрала про споживачів.
  • Вимагати від компанії видалення будь-яких особистих даних про споживача, які компанія зібрала.
  • Вимагайте, щоб компанія, яка продає персональні дані споживача, не продавала персональні дані споживача.

Якщо ви подасте запит, ми матимемо один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Посилання на інші веб-сайти

Наш веб-сайт може містити посилання на інші веб-сайти, які не знаходяться під нашим прямим контролем. Ці веб-сайти можуть мати власні політики щодо конфіденційності. Ми не контролюємо та не несемо відповідальності за веб-сайти, на які посилаються, і надаємо ці посилання виключно для зручності та інформації наших відвідувачів. Ви отримуєте доступ до таких пов’язаних веб-сайтів на власний ризик. На ці веб-сайти не поширюється ця Політика конфіденційності. Ви повинні перевірити політику конфіденційності цих окремих веб-сайтів, якщо така є, щоб дізнатися, як оператори цих сторонніх веб-сайтів використовуватимуть вашу особисту інформацію. Крім того, ці веб-сайти можуть містити посилання на веб-сайти наших афілійованих компаній. Веб-сайти наших афілійованих компаній не підпадають під дію цієї Політики конфіденційності, і вам слід ознайомитися з їхніми індивідуальними політиками конфіденційності, щоб дізнатися, як оператори таких веб-сайтів використовуватимуть вашу особисту інформацію.

Наша політика електронної пошти

Наші філії та ми повністю дотримуємося національного законодавства щодо СПАМу. Ви завжди можете відмовитися від отримання подальшої кореспонденції електронною поштою від нас та/або наших філій. Ми погоджуємося, що не будемо продавати, орендувати чи обмінювати вашу адресу електронної пошти будь-якій неафілійованій третій стороні без вашого дозволу.

Згода користувачів

Використовуючи наш сайт, користувач погоджується з нашою політикою конфіденційності.

Оновлення політики конфіденційності

Ми залишаємо за собою право змінювати цю Політику конфіденційності в будь-який час. Ви повинні часто переглядати цю Політику конфіденційності. Якщо ми внесемо суттєві зміни в цю політику, ми можемо повідомити вас на нашому веб-сайті, у блозі, електронною поштою або будь-яким способом, який ми виберемо. Спосіб, який ми обрали, є на наш власний розсуд. Ми також змінимо дату «Останнє оновлення» на початку цієї Політики конфіденційності. Будь-які зміни, які ми вносимо до нашої Політики конфіденційності, набувають чинності з цієї дати останнього оновлення та замінюють усі попередні Політики конфіденційності.