Μετάβαση στο περιεχόμενο
DirtyRoulette 1ΤΡ4Τ Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου μας ενημερώθηκε τελευταία φορά και δημοσιεύτηκε την 1η Ιουλίου 2020.

Διέπει τους όρους απορρήτου του ιστότοπού μας, που βρίσκεται στη διεύθυνση DirtyRoulette. Τυχόν όροι με κεφαλαία που δεν ορίζονται στην Πολιτική Απορρήτου μας, έχουν την έννοια που καθορίζεται στους Όρους και Προϋποθέσεις μας που είναι προσβάσιμοι στη διεύθυνση https://dirtyroulette.one/terms-and-conditions/

Το απόρρητό σας

Το DirtyRoulette ακολουθεί όλες τις νομικές απαιτήσεις για την προστασία του απορρήτου σας. Η Πολιτική Απορρήτου μας είναι μια νομική δήλωση που εξηγεί πώς μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς, πώς μπορούμε να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας και πώς μπορείτε να περιορίσετε την κοινοποίηση των πληροφοριών σας από εμάς. Θα δείτε όρους στην Πολιτική Απορρήτου μας με κεφαλαία. Αυτοί οι όροι έχουν σημασία όπως περιγράφεται στην ενότητα Ορισμοί παρακάτω.

Ορισμοί

Οι "Μη Προσωπικές Πληροφορίες" είναι πληροφορίες που δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες για εσάς και τις οποίες συλλέγουμε αυτόματα όταν αποκτάτε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες που μοιράζονται μεταξύ σας και άλλων.

Οι «Προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης» είναι μη δημόσιες πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες για εσάς και λαμβάνονται προκειμένου να σας παρέχουμε στον Ιστότοπό μας. Τα Προσωπικά Αναγνωριστικά στοιχεία ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email σας και άλλες σχετικές πληροφορίες που μας παρέχετε ή που λαμβάνουμε για εσάς.

Πληροφορίες που Συλλέγουμε

Γενικά, ελέγχετε τον όγκο και τον τύπο των πληροφοριών που μας παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας.

Ως Επισκέπτης, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για να μάθετε περισσότερα για τον Ιστότοπό μας. Δεν απαιτείται να μας παρέχετε οποιαδήποτε Προσωπική Αναγνώριση ως Επισκέπτης.

Συλλογή πληροφοριών υπολογιστή

Όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες υπολογιστή μέσω της αλληλεπίδρασης του κινητού σας τηλεφώνου ή του προγράμματος περιήγησης Ιστού με τον Ιστότοπό μας. Τέτοιες πληροφορίες θεωρούνται συνήθως Μη Προσωπικές Πληροφορίες. Συλλέγουμε επίσης τα ακόλουθα:

  • Cookies – Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί «Cookies» για να προσδιορίσει τις περιοχές του ιστότοπού μας που έχετε επισκεφτεί. Ένα Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιούμε Cookies για να εξατομικεύσουμε το Περιεχόμενο που βλέπετε στον Ιστότοπό μας. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να απενεργοποιούν τη χρήση των Cookies. Ωστόσο, εάν απενεργοποιήσετε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη λειτουργικότητα στον Ιστότοπό μας σωστά ή καθόλου. Ποτέ δεν τοποθετούμε Προσωπικές Αναγνωριστικές Πληροφορίες στα Cookies.
  • Εργαλεία παρακολούθησης τρίτων – Χρησιμοποιούμε επίσης εργαλεία παρακολούθησης τρίτων για να βελτιώσουμε την απόδοση και τις δυνατότητες του ιστότοπού μας. Αυτά τα εργαλεία παρακολούθησης τρίτων έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή μόνο μη προσωπικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Ωστόσο, καταλαβαίνετε ότι τέτοια εργαλεία δημιουργούνται και διαχειρίζονται μέρη εκτός του ελέγχου μας. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε υπεύθυνοι για το ποιες πληροφορίες συλλέγονται πραγματικά από αυτά τα τρίτα μέρη ή για το πώς αυτοί οι τρίτοι χρησιμοποιούν και προστατεύουν αυτές τις πληροφορίες.
  • Χρησιμοποιούμε το επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για να διαφημιζόμαστε σε ιστότοπους τρίτων σε εσάς αφού επισκεφτείτε τον Ιστότοπό μας. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές μας, όπως η Google, χρησιμοποιούμε cookie πρώτου μέρους (όπως το cookie Google Analytics) και cookie τρίτων (όπως το DoubleClick cookie) για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στον Ιστότοπό μας.
  • Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google, μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις Google Ads. Η Google συνιστά επίσης την εγκατάσταση του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης από το Google Analytics για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το πρόσθετο του Google Analytics Opt-out Browser παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέπουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics.
  • Αυτόματες πληροφορίες – Λαμβάνουμε αυτόματα πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή την κινητή συσκευή σας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το όνομα του ιστότοπου από τον οποίο εισήλθατε στον Ιστότοπό μας, εάν υπάρχει, καθώς και το όνομα του ιστότοπου στον οποίο πηγαίνετε όταν φεύγετε από τον ιστότοπό μας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας/διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το όνομα του παρόχου του ιστότοπού σας στο Διαδίκτυο, τον τύπο προγράμματος περιήγησης ιστού, τον τύπο της κινητής συσκευής και το λειτουργικό σύστημα υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε όλες αυτές τις πληροφορίες για να αναλύσουμε τις τάσεις μεταξύ των Χρηστών μας για να βοηθήσουμε στη βελτίωση της Ιστοσελίδας μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς ως εξής:

  • Προσαρμογή του ιστοτόπου μας – Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες Προσωπικής Αναγνώρισης που μας παρέχετε μαζί με οποιεσδήποτε πληροφορίες υπολογιστή λαμβάνουμε για να προσαρμόσουμε τον Ιστότοπό μας.
  • Κοινή χρήση πληροφοριών με συνδεδεμένες εταιρείες και άλλα τρίτα μέρη – Δεν πουλάμε, ενοικιάζουμε ή παρέχουμε με άλλον τρόπο τις Προσωπικές Πληροφορίες Αναγνώρισής σας σε τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ. Ενδέχεται να παρέχουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες Αναγνώρισής σας σε συνδεδεμένες εταιρείες που μας παρέχουν υπηρεσίες σε σχέση με τον Ιστότοπό μας (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών, εταιρείες φιλοξενίας ιστοτόπων κ.λπ.). αυτές οι συνδεδεμένες εταιρείες θα λαμβάνουν μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες για την παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών και θα δεσμεύονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας που περιορίζουν τη χρήση τέτοιων πληροφοριών.
  • Συγκέντρωση δεδομένων – Διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε οποιεσδήποτε Μη Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση του ιστότοπού μας και να συγκεντρώνουμε αυτά τα δεδομένα για εσωτερικά αναλυτικά στοιχεία που βελτιώνουν τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες μας καθώς και για χρήση ή μεταπώληση σε άλλους. Σε καμία στιγμή οι Προσωπικές Αναγνωριστικές Πληροφορίες σας δεν περιλαμβάνονται σε τέτοιες συναθροίσεις δεδομένων.
  • Νομικά απαιτούμενες εκδόσεις πληροφοριών – Ενδέχεται να μας ζητηθεί νομικά να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Αναγνωρίσιμα Στοιχεία σας, εάν αυτή η αποκάλυψη (α) απαιτείται από κλήτευση, νόμο ή άλλη νομική διαδικασία. (β) απαραίτητη για την παροχή βοήθειας σε αξιωματούχους επιβολής του νόμου ή κρατικές υπηρεσίες επιβολής· (γ) είναι απαραίτητο για τη διερεύνηση παραβιάσεων ή την άλλως επιβολή των Νομικών Όρων μας· (δ) απαραίτητο για την προστασία μας από νομικές ενέργειες ή αξιώσεις από τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων εσάς ή/και άλλων μελών· και/ή (ε) απαραίτητα για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων, της προσωπικής/ακίνητης περιουσίας ή της προσωπικής ασφάλειας του DirtyRoulette, των Χρηστών, των εργαζομένων και των θυγατρικών μας.

Προστασία της ιδιωτικής ζωής του παιδιού σας

Ο ιστότοπός μας δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση από άτομα κάτω των 13 ετών ("Παιδί"), αν και συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να έχουμε μια προσπάθεια Παιδιού να κάνει αγορές μέσω του Ιστότοπού μας. Δεν επαληθεύουμε την ηλικία των Χρηστών μας ούτε φέρουμε καμία ευθύνη για την επαλήθευση της ηλικίας ενός Χρήστη. Εάν είστε παιδί, ζητήστε την άδεια ενός γονέα ή κηδεμόνα πριν χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και πιστεύετε ότι το παιδί σας χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αφαιρέσουμε τον λογαριασμό του παιδιού σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε την επαλήθευση της σχέσης σας με το Παιδί προτού τηρήσουμε ένα τέτοιο αίτημα. Εάν ανακαλύψουμε ότι ένα Παιδί έχει δημιουργήσει λογαριασμό στον Ιστότοπό μας, θα διαγράψουμε αμέσως τον λογαριασμό μόλις τον ανακαλύψουμε, δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για κανένα σκοπό και δεν θα αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σε τρίτους. Ωστόσο, ως γονέας ενός τέτοιου Παιδιού, κατανοείτε ότι είστε νομικά υπεύθυνοι για τυχόν συναλλαγές που δημιουργούνται από το Παιδί.

Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων των προσωπικών σας στοιχείων.

Εάν προέρχεστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική μας βάση για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εξαρτάται από τις πληροφορίες που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τις συλλέγουμε. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία επειδή:

  • Πρέπει να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας, όπως όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας
  • Μας δώσατε την άδεια να το κάνουμε
  • Η επεξεργασία είναι προς τα έννομα συμφέροντά μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας
  • Για σκοπούς διεκπεραίωσης πληρωμών
  • Να συμμορφωθούν με το νόμο

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των προσωπικών στοιχείων που έχουμε για εσάς
  • Το δικαίωμα της διόρθωσης
  • Δικαίωμα αντίρρησης
  • Το δικαίωμα του περιορισμού
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων
  • Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Σημείωση "Μην πωλείτε τα προσωπικά μου στοιχεία" για καταναλωτές στην Καλιφόρνια σύμφωνα με τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA)

Σύμφωνα με τον CCPA, οι καταναλωτές της Καλιφόρνια έχουν το δικαίωμα:

  • Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση σχετικά με τους καταναλωτές.
  • Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.
  • Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή, να μην πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν κάνετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν βρίσκονται υπό τον άμεσο έλεγχό μας. Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν τις δικές τους πολιτικές σχετικά με το απόρρητο. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο ή ευθύνη για τους συνδεδεμένους ιστότοπους και παρέχουμε αυτούς τους συνδέσμους αποκλειστικά για τη διευκόλυνση και ενημέρωση των επισκεπτών μας. Έχετε πρόσβαση σε τέτοιους συνδεδεμένους ιστότοπους με δική σας ευθύνη. Αυτοί οι ιστότοποι δεν υπόκεινται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα πρέπει να ελέγξετε τις πολιτικές απορρήτου, εάν υπάρχουν, αυτών των μεμονωμένων ιστότοπων για να δείτε πώς οι χειριστές αυτών των ιστότοπων τρίτων θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Επιπλέον, αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να περιέχουν έναν σύνδεσμο προς τοποθεσίες Web των θυγατρικών μας. Οι ιστότοποι των θυγατρικών μας δεν υπόκεινται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και θα πρέπει να ελέγξετε τις ατομικές πολιτικές απορρήτου τους για να δείτε πώς οι διαχειριστές τέτοιων ιστότοπων θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η πολιτική μας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι θυγατρικές μας και εμείς συμμορφωνόμαστε πλήρως με την εθνική νομοθεσία σχετικά με τα SPAM. Μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε από τη λήψη περαιτέρω αλληλογραφίας μέσω email από εμάς ή/και τις θυγατρικές μας. Συμφωνούμε ότι δεν θα πουλήσουμε, νοικιάσουμε ή ανταλλάξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι χωρίς την άδειά σας.

Συναίνεση χρηστών

Με τη χρήση του ιστότοπού μας, ο χρήστης συναινεί στην πολιτική απορρήτου μας.

Ενημερώσεις Πολιτικής Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να ελέγχετε συχνά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Εάν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε στον Ιστότοπό μας, με μια ανάρτηση ιστολογίου, μέσω email ή με οποιαδήποτε μέθοδο καθορίζουμε. Η μέθοδος που επιλέξαμε είναι στη διακριτική μας ευχέρεια. Θα αλλάξουμε επίσης την ημερομηνία «Τελευταία ενημέρωση» στην αρχή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνουμε στην Πολιτική Απορρήτου μας ισχύουν από αυτήν την ημερομηνία Τελευταία Ενημέρωση και αντικαθιστούν τυχόν προηγούμενες Πολιτικές Απορρήτου.